PERUTUSAN PENGERUSI

  YAB. DATUK SERI PANGLIMA HAJI HAJIJI
  BIN HAJI MOHD NOOR
  Ketua Menteri Sabah 

  Merangkap Penaung PEMADAM Negeri Sabah 

  Selamat datang selamat melayari Laman Web PEMADAM Negeri Sabah. Pengwujudan laman web ini adalah langkah yang positif untuk menyebarkan peranan dan fungsi PEMADAM kepada umum. Dengan adanya kemudahan seumpama ini, dan selaras dengan era dunia ICT, orang ramai akan lebih mudah untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai info PEMADAM Negeri Sabah dan juga program-program yang akan dan telah dianjurkan oleh PEMADAM.

  Selaras dengan Visi PEMADAM iaitu Mewujudkan Masyarakat Bebas Daripada Ancaman Dadah, adalah diharapkan agar Laman Web PEMADAM ini dapat memberi maklumat yang diperlukan dengan cepat dan mudah kepada semua pengguna tentang info yang boleh dilayari dengan mudah termasuklah program-program yang dilaksanakan.

  Akhir kata, saya berharap agar Laman Web PEMADAM Negari Sabah akan sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa agar masyarakat umum terutama sekali golongan remaja, pelajar akan sentiasa melayari laman web ini.

  Sekian, terima kasih.

  Persatuan Mencegah Dadah Malaysia (PEMADAM) Negeri Sabah
  Kementerian Pembangunan Masyarakat Dan Kesejahteraan Rakyat
  Tingkat Bawah, 
  Wisma Tun Fuad Stephens, 
  Karamunsing 88300 
  Kota Kinabalu, Sabah.

  088225376

  088219549

  PENAFIAN: PEMADAM Negeri Sabah tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang di alami oleh pengguna kerana menggunakan maklumat dalam laman web ini.

  Paparan terbaik menggunakan pelayar Google Chrome Version 57.0, Mozilla Firefox Version 52.0.

  © 2019 - 2022 PEMADAM Negeri Sabah. Hakcipta Terpelihara. Designed by Pusat ICT Sabah